TARIEVEN KINDERDAGVERBLIJF

Tarieven

van ons KDV


Wij bieden op ons  kinderdagverblijf zowel vaste, als flexibele opvang. Bij vaste opvang heeft u een contract voor een vaste dag/ aantal dagen per week. Flexibele opvang is mogelijk, wanneer u af- en  toe  gebruik wilt maken van het kinderdagverblijf. Hieronder  vindt u de tarieven die wij hanteren. Wij denken uiteraard graag mee welke opvangvorm u het best past.

Uurtarieven 2021Vaste opvangFlexibele opvang
Kinderdagverblijf€ 8,75€ 9,34

Inzicht in de kosten

Naast de uurtarieven heeft u, afhankelijk van uw situatie, wellicht recht op kinderopvangtoeslag. Al met al kan het best ingewikkeld zijn om inzicht te krijgen hoeveel kinderopvang u daadwerkelijk gaat kosten. Met onze berekenmodule krijgt u, op basis van uw gegevens, binnen 1 dag inzicht in de kosten van uw kinderopvang. Klik hier voor de berekenmodule.

Inschrijven

Via onze website kunt u uw zoon of dochter direct bij het kinderdagverblijf inschrijven.

Ouder login

eigen beheer over de opvang


Met uw eigen ouder-login kunt u de  opvangdagen  van  uw zoon of dochter gemakkelijk beheren. Door extra opvangdagen aan te vragen of dagen te annuleren. Deze zijn uiteraard pas definitief na accordering van de leidster van de kinderopvang. Dit gebeurt binnen 48 uur en kunt u direct zien in de ouder-login.

Op deze manier kunt u 24 uur per dag opvang aanvragen of wijzigen. Heel eenvoudig kunt u ook korte opmerkingen invoegen waarvan u vindt dat de pedagogisch medewerkers deze moeten weten voor die dag.

Ook de  maandfacturen worden geladen in het ouder-login systeem evenals de jaaropgave die u nodig heeft voor de belastingdienst.

Belangrijke uitgangspunten

in onze visie


Kinderopvang moet betaalbaar zijn en wij willen als kinderopvang kwalitatieve hoogwaardige opvang aanbieden.

Kinderopvang Hollandskroon is een flexibele kinderopvang die wil meedenken met de ouder(s). Waar wij ons in onderscheiden ten opzichte van andere kindercentra is dat u bij ons vakantiedagen kunt aanvragen. Dit houdt in dat wanneer u minimaal twee maanden van te voren een vakantiedag aanvraagt deze dag niet in rekening zal worden gebracht. Dit houdt in dat dit u een grote besparing oplevert. Wanneer u 6 weken geen opvang afneemt door het aangeven van vakantiedagen bespaart u meer dan 10% op de totale jaarlijkse opvangkosten.

Annuleer minimaal 2 maanden  vooraf, dan betaalt u geen  opvangkosten

Wij proberen als kinderopvang zo flexibel mogelijk te zijn en begrijpen dat opvang soms niet nodig is, bijvoorbeeld met vakanties. Daarom kunt u tot 2 maanden van tevoren dagen uit ons systeem halen, zodat u ze niet onnodig hoeft te betalen.

Benieuwd wat kinderopvang u gaat kosten? U kunt een proefberekening maken of contact met ons opnemen voor een offerte.

Direct inschrijven

Wilt u uw zoon of dochter direct bij ons inschrijven bij de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of bso? Dat kan  uiteraard!

Let op: pas na betaling van uw inschrijfgeld (€19,50) is uw inschrijving definitief. Kinderopvangtoeslag vraagt u zelf aan via de Belastingdienst.