Tarieven buitenschoolse opvang

Tarieven

van onze bso


Wij bieden op onze buitenschoolse opvang zowel vaste, als flexibele opvang. Bij vaste opvang heeft u een contract voor een vaste dag/ aantal dagen per week. Flexibele opvang is mogelijk, wanneer u af- en toe gebruik wilt maken van de bso. Hieronder vindt u de tarieven die wij hanteren. Wij denken uiteraard graag mee welke opvangvorm u het best past.

Uurtarieven 2021Vaste opvangFlexibele opvang
Buitenschoolse opvang€ 7,27€ 7,74

Inzicht in de kosten

Naast de uurtarieven heeft u, afhankelijk van uw situatie, wellicht recht op kinderopvangtoeslag. Al met al kan het best ingewikkeld zijn om inzicht te krijgen hoeveel buitenschoolse opvang u daadwerkelijk gaat kosten. Met onze berekenmodule krijgt u, op basis van uw gegevens, binnen 1 dag inzicht in de kosten van uw kinderopvang. Klik hier voor de berekenmodule.

Inschrijven

Via onze website kunt u uw zoon of dochter direct bij de buitenschoolse opvang inschrijven.

Gratis vervoer

van en naar school


Wij vervoeren de kinderen zelf van en naar school. Geen taxichauffeur maar gewoon het vertrouwde gezicht van de kinderopvang. Er worden voor het halen en brengen geen extra kosten berekend.

Kinderopvang

toeslag


U kunt kinderopvang toeslag aanvragen via de Belastingdienst. Benieuwd wat u aan kinderopvang toeslag kunt ontvangen. Maak een proefberekening: Klik hier!

Direct inschrijven

Wilt u uw zoon of dochter direct bij ons inschrijven bij de peuterspeelzaalkinderdagverblijf of bso? Dat kan  uiteraard!

Let op: pas na betaling van uw inschrijfgeld (€19,50) is uw inschrijving definitief.

Login

voor ouders


Met uw eigen ouder-login kunt u de opvangdagen van uw zoon of dochter gemakkelijk beheren. Door extra opvangdagen aan te vragen of dagen te annuleren. Deze zijn uiteraard pas definitief nadat deze zijn geaccordeerd. Dit gebeurt binnen 48 uur en kunt u direct zien in de ouder-login.

Op deze manier kunt u 24 uur per dag opvang aanvragen of wijzigen. Heel eenvoudig kunt u ook korte opmerkingen invoegen waarvan u vindt dat de pedagogisch medewerkers deze moeten weten voor die dag.

Ook de maandfacturen worden geladen in het ouder-login systeem evenals de jaaropgave die u nodig heeft voor de belastingdienst.

Belangrijke uitgangspunten

in onze visie


Kinderopvang moet betaalbaar zijn en wij willen als kinderopvang kwalitatieve hoogwaardige opvang aanbieden.

Kinderopvang Hollandskroon is een flexibele kinderopvang die wil meedenken met de ouder(s). Waar wij ons in onderscheiden ten opzichte van andere kindercentra is dat u bij ons vakantiedagen kunt aanvragen. Dit houdt in dat wanneer u minimaal twee maanden van te voren een vakantiedag aanvraagt deze dag niet in rekening zal worden gebracht. Dit houdt in dat dit u een grote besparing oplevert. Wanneer u 6 weken geen opvang afneemt door het aangeven van vakantiedagen bespaart u meer dan 10% op de totale jaarlijkse opvangkosten.