Vestiging Wieringerwerf

Buitenschoolse opvang
Onze locatie is gevestigd aan de Terpstraat in Wieringerwerf. Wij bieden voor- en  naschoolse opvang aan voor kinderen van alle scholen in Wieringerwerf en Kreileroord. Lees meer over onze  BSO in Wieringerwerf.

Kindagverblijf (KDV)
Op het kinderdagverblijf is gevestigd op onze mooie locatie aan de Schipperskade 1. Hier kunnen kinderen van 0-4 jaar heerlijk spelen in een mooie ruimte. De vestiging Wieringwerwerf bestaat uit 2 groepen. Lees meer  over het KDV in Wieringerwerf.

Peuterschool
Onze peuterschool is te vinden op de Schipperskade 1. Vanaf 2 jaar krijgen kinderen steeds meer de behoefte de wereld om hen heen te  ontdekken.  De peuterschool is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend. Net als thuis zetten ze hier belangrijke stappen in hun ontwikkeling. Lees meer  over onze peuterschool in Wieringerwerf.

Waar staan wij voor?

  • Buitengewoon Ontdekken

    Van baby, tot peuter, tot kleuter. De wereld zit vol ontdekkingen. Liggend op je buik voor het eerst gras onderzoeken, leren hoe je een lammetje de fles geeft en lekker in de plassen stampen als het regent. Ieder kind op zijn/ haar eigen tempo en vanuit zijn/ haar belevingswereld.

  • Buitengewoon Persoonlijk

    We kennen alle kinderen, we kennen alle ouders. Zodat u weet dat uw kind bij ons in goede handen is, omdat we persoonlijke aandacht hebben. Ook halen we kinderen (in het geval van buitenschoolse opvang) zélf van school, zodat ze altijd het voor hen vertrouwde gezicht zien.

  • Buitengewoon Buiten

    Weer of geen weer, we zijn niet van suiker en gaan waar het kan lekker naar buiten. We wonen immers in een prachtige omgeving en er is buiten altijd wel wat te ontdekken of te doen. Zo gingen we op Nationale Modderdag met zijn allen ’t wad op. Ook gaan we vaak naar de kinderboerderij.