Vestiging Hippolytushoef

Onze locatie in Hippolytushoef vindt u nu nog in de voormalige Marske school en de peuterschool aan het Rozelaantje. We zijn echter druk bezig met een nieuwe locatie. Op onze locaties hebben we een prachtige en ruime buitenspeelruimte en in het voorjaar staan de lammetjes bij ons in de wei. Ook woont Puk het konijn bij ons en al onze kippen waar we dagelijks eieren gaan halen.

Buitenschoolse opvang
Onze locatie is gevestigd in  de voormalige Markske school. Wij bieden voor- en  naschoolse opvang aan voor kinderen van alle scholen in Hippolytushoef. Lees meer over onze  BSO in Hippolytushoef.

Kindagverblijf (KDV)
Op het kinderdagverblijf is ook gevestigd bij de voormalige Markske school. Hier kunnen kinderen van 0-4 jaar heerlijk spelen in een mooie ruimte. Lees meer  over het KDV in Hippolytushoef.

Peuterschool
Onze peuterschool is te vinden op het Rozenlaantje. Vanaf 2 jaar krijgen kinderen steeds meer de behoefte de wereld om hen heen te  ontdekken.  De peuterschool is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend. Net als thuis zetten ze hier belangrijke stappen in hun ontwikkeling. Lees meer  over onze peuterschool in Hippolytushoef.

Waar staan wij voor?

  • Buitengewoon ontdekken

    Van baby, tot peuter, tot kleuter. De wereld zit vol ontdekkingen. Liggend op je buik voor het eerst gras onderzoeken, leren hoe je een lammetje de fles geeft en lekker in de plassen stampen als het regent. Ieder kind op zijn/ haar eigen tempo en vanuit zijn/ haar belevingswereld.

  • Buitengewoon Persoonlijk

    We kennen alle kinderen, we kennen alle ouders. Zodat u weet dat uw kind bij ons in goede handen is, omdat we persoonlijke aandacht hebben. Ook halen we kinderen (in het geval van buitenschoolse opvang) zélf van school, zodat ze altijd het voor hen vertrouwde gezicht zien.

  • Buitengewoon Buiten

    Weer of geen weer, we zijn niet van suiker en gaan waar het kan lekker naar buiten. We wonen immers in een prachtige omgeving en er is buiten altijd wel wat te ontdekken of te doen. Zo gingen we op Nationale Modderdag met zijn allen ’t wad op. Ook gaan we vaak naar Helderse Buurt speeltuin, of het Robbenoordbos.