Kinderboerderij Het Galjoen verrast met cheque

Open dag vestiging Wieringerwerf

Zaterdag 9 juni was de open dag van vestiging Wieringerwerf. (toekomstige) Ouders konden hier op een  buitengewoon leuke manier kennismaken met Kinderopvang Hollands Kroon. De hele dag was in het thema Cowboys en Indianen  gestoken en alle kinderen mochten zich verkleden.

Kinderen konden een spelletjeskaart kopen waarmee ze cowboys en indianen spelletjes konden  doen, er was een springkussen stormbaan voor de oudere kinderen. Ook kon er fruit, snoep en chips gekocht worden en werden er mooie knutsels verkocht die de kinderen gemaakt hadden. De volledige opbrengst was voor kinderboerderij Het Galjoen in Wieringerwerf.

De kinderboerderij is een mooie locatie, waar de kinderen van vestiging Wieringerwerf regelmatig te vinden zijn. Om heerlijk buiten te spelen, in  aanraking te komen met de lieve diertjes en zo nieuwe dingen te leren en te ontdekken.

Het Galjoen wordt volledig gerund en onderhouden door enthousiaste vrijwilligers. Een mooi geldbedrag stelt hen in staat de boerderij zo goed mogelijk te onderhouden. Vrijdag 29 juni werden zij door Kinderopvang Hollands Kroon verrast met een mooie cheque ter waarde van maar liefst 150 euro. 

De open dag werd druk bezocht door enthousiaste ouders en kinderen. Heeft u de open dag gemist? U bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek, neem  vooral contact met ons op voor het maken van een afspraak.