Kom je ook sporten op 15 maart?

Vrijdag 15 maart staken de leraren. Wij grijpen deze dag aan voor een buitengewoon leuke activiteit! En dit keer is die niet alleen voor kinderen van de BSO. Heb je een vriendje, vriendinnetje, buurmeisje of neefje die je een keer mee wilt nemen? Dat kan! Jij komt toch ook?

Tot een uur of 14.00 uur zijn wij te vinden bij v.v. Succes⚽️, TC Hippo?, Tonegido?‍♂️ en  G.V. Wieringen ?‍♂️?‍♀️ waar we een Sportdag organiseren. Zit je niet op de BSO van Kinderopvang Hollands Kroon? Tegen betaling van €14,50 kun jij toch komen sporten. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus geef je op tijd op!

Praktische info voor ouders

Vanaf 08.00 uur tot 14.00 uur gaan we lekker sporten (Belterlaan, Hippolytushoef). Buiten deze tijden kunnen kinderen gebracht en gehaald worden op de BSO-locaties. Voor kinderen die op de BSO zitten vragen we ouders uiterlijk maandag 11 maart in NioKids door te geven of kinderen naar de Sportdag komen. Dit geldt uiteraard ook voor kinderen die normaal niet op vrijdag komen.

Daarnaast trek je vandaag natuurlijk je meest sportieve kleding aan! Misschien zelfs met een extra setje, afhankelijk van het weer 😉

Kom je met ons meedoen?

Zit je niet op Kinderopvang Hollands Kroon en wil je graag mee komen doen? Geef je op door een mail te sturen naar nathalie.kdvhollandskroon@gmail.com. Het aantal plekken is beperkt, je aanmelding is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Datum

mrt 15 2019

Tijd

08:00 - 14:00
Categorie
QR Code
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright Kinderopvang Hollands Kroon