Toekomstige locatie Hippolytushoef

Via deze pagina houden we u  graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de toekomstige locatie van  onze vestiging in Hippolytushoef.

In mei 2018 heeft Kinderopvang Hollands Kroon in Hippolytushoef een boerderij aangekocht, tegenover de locatie van de nieuwe brede school in het dorp, die naar verwachting aan het begin van het schooljaar 2021-2022 in gebruik zal worden genomen.

De nieuwe locatie past perfect bij onze visie, landelijk in het dorp. Wij geloven erin kinderen op te vangen op locaties die passen bij de prachtige landelijke omgeving waar wij wonen, met de 3500m2 ruimte op- en rond de boerderij hebben we meer dan voldoende ruimte om dat te bewerkstelligen. Het past helemaal bij onze werkwijze waarin wij elke dag met de kinderen buitenspelen en het ontzettend leuk vinden om ze zelf de wereld te laten ontdekken. Door in de lente de lammetjes op de opvang de fles te geven, of door de uitstapjes die we maken naar ‘t wad of het bos. In de tuin staan fruitbomen, lopen kippen en schaapjes en is voldoende ruimte om te rennen en te spelen.

Verbouwing
De nieuwe boerderij zal eerst een grondige verbouwing ondergaan voordat de opvang naar het nieuwe adres verhuist. Vooralsnog zijn we in gesprek met een architect om de plannen uit te werken. Op de boerderij komt in ieder geval het kinderdagverblijf en naar alle waarschijnlijkheid ook de BSO. In de brede school wordt de peuterschool gevestigd. Zo bieden wij ze een vertrouwde omgeving van waaruit zij de stap naar  school kunnen maken. Letterlijk dus een hele kleine stap naar het grote avontuur.

Meer weten?

Wilt u meer  informatie over de boerderij? Via deze pagina zullen we regelmatig updates delen, daarnaast kunt u ze natuurlijk altijd stellen op de vestiging.

19 juni 2018 – de BSO voor het eerst naar de boerderij

De boerderij